|
Post by hehe13 on Jul 1, 2005 21:29:56 GMT 8
naa mi plano sa akng ma migo muapil ba...
naa lng mi questns...
-tgpla pud na mga baril inung gamit? -battery operated to cla? -naa mo mga armor?tgpla?
|
|
|
Post by hehe13 on Jul 2, 2005 8:29:46 GMT 8
ngano dli ko gna tagad?hehehe..
|
|
|
Post by ken-ken on Jul 2, 2005 10:06:26 GMT 8
hehe13 No probs bro... pwede kaayo ka mo join sa amoa... always welcome... ug walay bayad moapil.. NO MEMBERSHIP FEE! Bro regarding sa imong questions.... 1. Depende kung unsa na klase nga ACM imong paliton... naa sa ACM market thread pwede ka tan-aw didto sa mga available.. or u can PM sir Stansuarez or Bubuchacha for additional items and pricelist... ang price kaya kaayo... makamasa.... 2.Yes battery operated... automatic electric guns to be exact... naa pud springer in which kusog pud.. kaso lang sige ka kasa pero the best for a sniper wanna bes... hehehehe 3.Armor??? Vest??BDU??? ahh... ala pa man ata namaligya sa amoa ug BDU or armor... kanya kanya diskarte himo sa imong suoton.. pwede man ka palit sa mga ukay-ukay daghan barato pa gyud... or naa pud sa lord anthony or sa mga malls...
|
|
|
Post by hehe13 on Jul 2, 2005 12:16:10 GMT 8
Hehe... dli ba... dba naa mn 2ng gikan sa china na msbarato... ka2 inung gamit or k2ng gkan gyud sa japan na mga mahal kaau?heheh...mga studyante pa mn gud mi...kapos palad pa mi..hehe!
|
|
|
Post by ken-ken on Jul 2, 2005 13:12:51 GMT 8
ACM ni tanan among gamit... ALL CHINA MADE Guns... brands like... Double Eagle,Golden Bow,Both Elephant,CYMA,....
yong sabi mo na Japan made mahal talaga yon... TOKYO MARUI for example is a Japan AEG...
likewise bro gusto sad nako na dili mahal.. coz ACM AEGs are affordable than Japan made na AEG... yakang-yaka ninyo ang ACM na AEG bro...
|
|
|
Post by hehe13 on Jul 2, 2005 18:18:23 GMT 8
nice bei... ingnan lng tamo kng mangapil na gyud mi..hehe!asa mkaplit ug mga baril?
|
|
|
Post by gundamn on Jul 6, 2005 13:43:40 GMT 8
hehe13: Bai, sa Victoria Plaza meron nagbebenta dyan yung KOKOMIMI na store. Pwede mo rin i- PM sina Sir Stan at Sir Bubuchacha.
|
|